VELİ AKADEMİLERİMİZ DEVAM EDİYOR

VELİ AKADEMİLERİMİZ BÜYÜK TAKDİR TOPLADI.

Günümüzde 'Çocukların İyi Örneklere' çok fazla ihtiyaç duyduğu hepimiz tarafından bilinmektedir.Veli Akademilerimizde verdiğimiz-vermek istediğimiz genel konular arasında 'Aile içi iletişim, çocuğun ahlaki gelişiminde ailenin önemi, akademik başarı ve meslek seçimi, bağımlılıklardan korunma, çevre bilinci ve israf, okul kuralları ve devamsızlıkların önlenmesi, okul veli iş birliği, okuma kültürü, psikolojik sorunlar ve istenmeyen davranışlarla nasıl baş edilir, örnek anne baba tutumları, sosyal medya ve teknolojiyi bilinçli kullanma, sosyal çevre ve arkadaş seçimi, çocuğun şiddetten korunması, sorumluluk ve sosyal sorumluluklar, görgü kuralları, trafik kuralları ve adabı' yer alıyor.Bu yıl başlattığımız bu proje ile çocuklarımızın meslekler hakkında bilgi sahibi olmasının yanında çeşitli konularda rehberlik edilmesini sağlıyoruz.

Çocuklarımızın eğitim hayatları ve gelişim sürecinde etkin birer rol model olan velilerimizin meslekleri ile ilgili pratik bilgilerle aktif  bir şekilde rol aldığı Akademi çalışmalarımız tüm paydaşlarımız tarafından büyük bir memnuniyet ve takdirle karşılandı. Bizler Cumhuriyet ortaokulu Olarak Çocuklarımıza güzel bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz.

VELİ AKADEMİLERİMİZ DEVAM EDECEKTİR.

13-01-2022

Yayın: 13.01.2022 - Güncelleme: 13.01.2022 08:45 - Görüntülenme: 1449