LGS 2024 BAŞVURULARI İSTEĞE BAĞLI OLACAK

LGS 2024  BAŞVURULARI İSTEĞE BAĞLI OLACAK

BAŞVURU SÜRESİ:18-29 Mart 2024

Başvuru ile ilgili okulumuz rehberlik servisi ve sınıf rehber öğretmenlerinden destek sağlanacaktır.

Ücretsiz gerçekleştirilecek sınava katılım isteğe bağlı olup katılmak isteyen öğrenciler başvurularını e-Okul sistemi üzerinden yapabilecek.

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

2023-2024 eğitim öğretim yılı sonunda Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu, www.meb.gov.tr internet adresinden açıklandı.

Sınav sonuçları, 28 Haziran 2024'te www.meb.gov.tr internet adresinden ilan edilecek. Öğrencilere sınav sonuç belgeleri posta yoluyla gönderilmeyecek.   2024 Yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu'na ulaşmak için tıklayınız.

Yayın: 12.03.2024 - Güncelleme: 12.03.2024 12:55 - Görüntülenme: 24